Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Sokat csúszik az Uncharted 4: A Thief’s End

Nathan Drake kalandja leghamarabb 2016 tavaszán jelenhet meg.

2015.03.11. 15:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Uncharted 4: A Thief’s End, a Naughty Dog készülő új, PlayStation 4 exkluzív játéka az eredeti tervek szerint valamikor idén jelent volna meg, de a mai legfrissebb hírek szerint erre már biztosan nem kerül sor. Az új dátum valamikor 2016 tavaszára teszi a játék megjelenését.
„Nagyon nehéz volt meghozni a döntést a játék megjelenésének elhalasztásáról. Az így nyert hónapok lehetővé teszik, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End ne csak a mi magas elvárásainkat teljesítse, de a játékosok egy Naughty Dog játékkal szemben támasztott igényeinek is megfeleljen.” – nyilatkozta Bruce Straley, a játék producere.
A hír címének megfogalmazása egyébként nem túl pontos, hiszen nem lehet tudni, valójában mekkora a késés mértéke. Ha a széria előző három részének megjelenési dátumait nézzük, láthatjuk, hogy azok mind október-november környékén debütáltak, vagyis jó esély mutatkozott arra, hogy a negyedik rész is valamikor az ősz folyamán érkezett volna meg. Innen nézve viszont a késés tényleg alig néhány hónapot jelent. Ez mondjuk sovány vigasz… ■

Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (4)

balays82
balays82 2015.03.11. 16:09
Ez most nem ért meglepetésként, így olyan nagy csalódásként sem. Annak alapján, amit eddig mutattak belőle, illetve amilyen készültségi fokra lehet következtetni ebből, nem is nagyon hittem benne, hogy még idén meg fog jelenni.
Nayrobi
Nayrobi 2015.03.11. 16:35
Akkor jöhet nyáron az első három rész feltupírozott változata ps4-re.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.03.11. 22:56
Hát, idén sem veszek PS4-et. Akkor lehet előbb lesz slim PS4 mint Uncharted 4?
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.03.12. 09:08
Itt egy részlet a tavalyi jubileumi dokumentumfilmükből. Látható, hogy az Uncharted első része is piszok nehéz vállalkozás volt az akkori generációváltáskor. Az utóbbi évben ráadásul voltak mozgolódások, így valóban várható volt, hogy itt nem időben fog megjelenni a negyedik rész.

@Nayrobi: feltupírozott változat aligha várható tőlük a trilógiából. A The Last of Us ráncfelvarrásánál is vért hugyoztak szerencsétlenek, hogy időre igényesen kész legyenek vele. PS3-ra írt és optimált kódot átírni PS4-re igazi horror.
ajánlott olvasnivaló