Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Disney játékok a GoG-on

Outlaws, Indiana Jones és Monkey Island 2 is a kínálatban.

2015.03.20. 09:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét bővült a Good Old Games online áruház kínálata, hat új Disney/Lucasfilm játékot lehet mostantól megvásárolni. Az új kifejezés nem teljesen helytálló, hiszen két kivétellel mindegyik cím több mint tíz éves klasszikus.
Az Outlaws egy hamisítatlan vadnyugati lövölde, amely eredetileg 1997-ben jelent meg. A visszavonult marsall, James Anderson bőrébe bújhatunk, akinek újra fel kell vennie a harcot egy csapat törvényen kívülivel.
Az Indiana Jones and the Emperor’s Tomb nem is olyan nagyon régi játék, hiszen 2003-ban jelent meg. Kedvenc régész-ereklyevadászunk ezúttal Kínába utazik, de megfordul majd Isztambulban és Srí Lankán is. Kalandjai közben természetesen megint fel kell vennie a harcot a náci rezsim katonáival.
A harmadik játék a Monkey Island 2 Special Edition: Lechuck’s Revenge, amely 2010-ben jelent meg – mint a sokak által minden idők legnagyobb LucasArts kalandjátékának tartott Monkey Island folytatásának felújított kiadása. A grafikát egy picit kicsinosították, de még a párbeszédeket is újra felvették (szigorúan az eredeti színészekkel), de a játékban megtalálható az eredeti szinkron is.
A The Dig egy 1995-ös point’n’click kalandjáték, amelynek elkészítésében annak idején még Stephen Spielberg is segédkezett. Az űrben játszódó alkotásban egy bolygónk felé száguldó meteoritot kell megállítanunk. A feladatot egy háromszemélyes csapatra bízzák, köztük a veterán asztronauta Boston Low-val, az újságíró Maggie Robbinsszal és a geológus Ludger Brinkkel.
A Zak McKraken and the Alien Mindbenders a lista legöregebb alkotása, hiszen 1988-ban jelent meg. A klasszikus kalandjáték egy különös idegen invázióról szól, hiszen a marslakók egy gép segítségével lassan egy számjegyűre csökkentik az emberiség IQ-ját. Ezt csak Zak McKraken, a nem túl szavahihető újságíró és barátai akadályozhatják meg.
Az utolsó játék a listán az 1990-es Loom, amely a fantasy kalandjátékok táborát gyarapítja. Mi Bobbin kalandjait ismerhetjük meg belőle, aki egykori céhe utolsó képviselőjeként az univerzum megmentésének nem túl hálás feladata hárul.
A GoG.com oldalán ezzel már 24-re nőtt az egykori Lucasfilms játékok listája, amelyek között megtaláljuk a legnagyobb klasszikusokat is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló