Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat X pontszámok

Bár az értékelések szerint remek lett a folytatás, a PC-s változattal egyelőre komoly gondok vannak.

2015.04.14. 09:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Elérkeztünk az április talán legtöbbek által várt napjához, ugyanis ma jelent meg a PC-s Grand Theft Auto V, valamint a Mortal Kombat X. Míg előbbi esetében zsákbamacskától már nem kell tartanunk, legfeljebb az lehet kérdés, hogy a PC-s változat hogyan lett optimalizálva (vagyis megismétlődik-e az előző rész fiaskója), addig utóbbi azért okozhat még meglepetéseket.
Mindenesetre a külföldi sajtó már közzé is tette első értékeléseit, amely pontszámok alapján megnyugodhatnak a sorozat rajongói: a Mortal Kombat X nem sikerült rosszul.

A pontszámok tehát bizakodásra adnak okot, ám sajnos úgy tűnik, egyelőre nem felhőtlen az ég. A PC-s változattal ugyanis komoly gondok vannak, lényegében sokaknál játszhatatlan. A legtöbben arra panaszkodnak, hogy az egyszemélyes mód elindításakor a játék egyszerűen kilép. A játékosok tehát egyelőre nem tehetnek mást, mint várnak az első frissítésre, de erről (vagy bármi másról) a készítők egyelőre nem nyilatkoztak. A játék az úgynevezett streaming installation megoldást használja, vagyis a PS4-hez hasonlóan először csak annyi adatot tölt le, ami a futtatáshoz kell, majd az összes többit menet közben, a háttérben. Ez idő alatt a játék bizonyos menüpontjai nem érhetőek el.
A fejlesztők egyébként a minap elárulták, hogy készül egy DLC a játékhoz, amely jelentősen megkönnyíti majd a kivégzéseket. Lényegében az összetett kombók helyére egyszerű, rövid billentyűkombinációk kerülnek, ezzel teljesen elvéve a kivégzések értékét. A rajongók máris nemtetszésüknek adtak hangot, bár az is igaz, hogy ez egy fizetős DLC, amelynek megvásárlása senkinek sem kötelező. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (1)

Shadowguard
Shadowguard 2015.04.14. 10:06
Hehe, a játék a mostanában megszokott divat szerint kellemesen bugos induláskor, de már be is jelentették az első DLC-t :) Vagyis szigorúan nézve már a sokadikat, mert van itt Kombat Pack, előrendelőknek Goro és minden franckarika... Na majd valami akcióban (vagy "akcióban") beszerzem fél év múlva, addig meg jó lesz nekem az előző rész is. Multi úgysem érdekel...
ajánlott olvasnivaló