Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Apple Watch-ra jön a Spy_Watch

A Bossa Studios új játékában egy lepukkant kémügynökség renoméját kell visszaállítanunk.

2015.04.20. 14:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bossa Studios neve egyet jelent a furcsa, gyakran morbid, de mindenképpen egyedi és érdekes játékokkal. Igaz, a stúdió játékainak listája nem túl hosszú, ám mind a Surgeon Simulator, mind az I Am Bread meglehetősen nagy rajongótáborral rendelkezik. A csapat már javában dolgozik új játékán (pontosabban a Worlds Adrift mellett), amely azonban az előzőekkel ellentétben nem PC-re, de még csak nem is konzolokra készül. A Spy_Watch ugyanis a nemrég piacra került Apple Watch-ra fog megjelenni. Ebben egy valaha szebb napokat megélt ügynökség vezetőit alakítjuk, a feladatunk pedig nem is lehet más, mint visszaállítani a hivatal régi dicsőségét. Ehhez új kémeket kell kiképeznünk, majd mindenféle titkos küldetésre küldenünk. Hogy a stúdió ne hazudtolja meg magát, a játék irányítása most is érdekes lesz.
„Manapság mindannyian rövid szöveges üzenetekben kommunikálunk leginkább, ezért úgy gondoltuk, ez érdekes és könnyen megszokható módja lehet egy interaktív történet elmesélésének. Az Apple Watch-nak köszönhetően lehetőségünk van, hogy a kémkedés vérpezsdítő hangulatát elhozzuk a csuklótokra, mint James Bond híres kütyüjét.” – nyilatkozta Jele Imre, a stúdió társalapítója.
Hogy a Spy_Watch mikor jelenhet meg, egyelőre nem árulták el a készítők. Az Apple okosórájára egyébként nem ez az egyetlen készülő alkotás, hiszen a jövőben számíthatunk a Watch Quest (a DuckTales Remastered fejlesztőinek szerepjátéka), valamint a Runeblade (egykori Remedy és Rovio munkatársak játéka) megjelenésére is. ■

Spy_Watch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spy_Watch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló