Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege különleges alakulatairól

A játékban megtalálható lesz a SAS, a SPETSNAZ, a SWAT és a GSG9 is.

2015.04.23. 19:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft szeretné minél hitelesebb játékká tenni a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege-t. E törekvéseik egyik eredménye, hogy a játékban napjaink legismertebb különleges alakulatai is szerepelni fognak: a SAS, a GIGN, a SPETSNAZ, a SWAT és a GSG9 is. A fejlesztők ma új trailersorozatot indítottak útjára Inside Rainbow címmel, amelynek egyes részei más és más ilyen alakulatot fog bemutatni. Az első részben a britek különleges egysége, a SAS mutatkozik be. A játék hivatalos oldalán többet is megtudhattok az egységekről. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (3)

ivanova36
ivanova36 2015.04.24. 09:21
Nem vagyok nagy Rainbow 6 rajongó, de tudtommal a Rainbow lényege az hogy különféle alakulatokból összeválogatott tagjai vannak. Eredetileg az SAS adta a gerincét a csapatnak és később válogattak be jó pár német, olasz, francia, svájci, svéd, amerikai, német tagokat. Az hogy a többi csapat is benne lesz, vagy játszható lesz az pont ezt venné el szerintem. A Rainbow lényegét.
-Jozef-
-Jozef- 2015.04.24. 10:40
Ez a játék már csak nevében Rainbow Six, semmi köze a korábbi epizódokhoz, se a könyvekhez.
bandi1
bandi1 2015.04.25. 19:31
Miért ne lenne köze a régi hangulathoz? Én a 90 -es évek óta az összes R6-et végig toltam!
És most látom , és érzem végre azt a feelinget, ami a régi 90-es évekbeli Rainbow 6 hangulatot hozza! Ahogy régen is volt repülőgépes sztori pl. , itt is lesz. Pont, hogy a régi hangulatot hozza vissza! Én nagyon várom!
ajánlott olvasnivaló