Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos: vége a Silent Hills fejlesztésének

A játék már sosem jelenhet meg, a P.T. is hamarosan lekerül a PlayStation Store kínálatából.

2015.04.27. 19:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hideo Kojima vezetésével közel egy éve folyt a hatalmas népszerűségnek örvendő Silent Hill széria új részének fejlesztése. Mára azonban biztossá vált, hogy a Silent Hills sosem fog megjelenni, a fejlesztést leállították, a projektet pedig törölték. A játékon Kojima mellett a horror egyik nagyágyújának tartott Guillermo Del Toro is dolgozott, ám a jelek szerint ez sem menthette meg. Ezt először maga a rendező jelentette be egy filmes rendezvényen. Természetesen a sajtó munkatársai azonnal felkeresték a kiadásért felelős Konamit is, akik először úgy nyilatkoztak, hogy bár a főszerepet játszó Norman Reedus szerződése lejárt, tovább dolgoznak a sorozaton. Később azonban a Konami hivatalos közleményben pontosította ezt a kijelentését.
„A Konami elhivatott az új Silent Hill részek iránt, de a még mindig gyerekcipőben járó Silent Hills projekt, amelyen Guillermo Del Toro és Norman Reedus is dolgozott, nem folytatódik.”
A játékhoz tavaly készült egy rövid demo, amely a P.T. (Playable Teaser, vagyis játszható ízelítő) címet kapta és mindenki egyöntetűen pozitívan vélekedett róla. A P.T. kizárólag PlayStation 4-re elérhető a PlayStation Store-n keresztül, ám már csak április 29-ig. Akkor ugyanis végleg kiveszik a kínálatból, ezzel pedig az utolsó nyom is megszűnik a nagyon ígéretes Silent Hills kapcsán. ■

Silent Hills (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Silent Hills (TÖRÖLVE)

hozzászólások (1)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.04.28. 08:08
A szívem szakad meg, legjobban várt cím volt nálam... :-(
Sebaj, a P.T. demó legalább megmarad a HDD-n, szomorú mementóként.
ajánlott olvasnivaló