Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project CARS Project CARS

Felfedték a Project CARS autóinak hivatalos listáját

Gokartok, történelmi autók, amerikai izomautók, prototípusok és luxusautók alkotják a kínálatot.

2015.04.30. 17:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy autós játék esetében általában az egyik legfontosabb, legtöbbeket érdeklő kérdés, hogy hány járgány volánja mögé pattanhatunk be. E téren a legmélyebb kínálatot talán a mai napig a Gran Turismo széria nyújtja, de általában a versenytársaknak sem kell szégyenkeznie. Igaz ez a hamarosan megjelenő Project CARS-ra is, amelynek autólistáját ma tették közzé a hivatalos oldalon. A kínálat, ha nem is mérhető az imént említett játékéhoz, mindenképpen tiszteletre méltó, nem csak a mérete, hanem a változatossága miatt is. A listán ugyanis találunk gokartokat, régi autókat, a Le Mans 24 órás versenyen futó prototípusokat, de túraautókat, amerikai izomautókat és persze méregdrága luxusjárgányokat is. Ráadásul a lista korántsem végleges, hiszen a premier után további autók érkezésére is számíthatunk. Többek között havonta kapunk majd újabb és újabb ingyenes autókat, közülük az első a W Motors Lykan HyperSport lesz. A csekély 740 lóerős autóból mindössze hét darab létezik a világon, darabja potom 2,3 millió angol font. A legtöbbeknek a Halálos Iramban 7-ből lehet ismerős.
A premierkor elérhető járgányok listáját itt találjátok, külön kiemelve azokat, amelyek a limitált kiadást választók számára lesz csak elérhető. ■

Project CARS
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project CARS

hozzászólások (6)

Sityi
Sityi 2015.05.01. 08:57
A Mitsubishi Lancer akkor micsoda? ;-)
Tény, hogy a nagy címektől nem is annyira többet, inkább mást szoktunk meg, de érdemes nem elfelejteni, hogy a Cars indie játék lényegesen kisebb költségvetéssel, mint a nagy kiadók blockbusterei. Ugyanakkor ha sikeres lesz, simán jöhetnek olyan márkák is, amik jelenleg nincsenek benne - és én sem tudom róluk, hogy jönnének.
VodevilX
VodevilX 2015.05.01. 09:20
Nissant kihagyni? Nekem ez több mint meglepő.
És ha azt mondod indie, én azt mondom Shift 2, feltételezem, hogy van anyagjuk amire lehetne építeni.
Hát akkor bízzunk a dlc járgányokban.
fZolee
fZolee 2015.05.01. 10:39
Ez a lista elegge meh most meg.
Rengeteg marka hianyzik ami elvarhato lenne es az, hogy az autoszam novelese miatt ugyanannak az autonak minimalisan kulonbozo valtozatat beleteszik sosem tetszett autos jatekokban.
Egy het mulva kiderul megfelel-e az elvarasoknak a jatek. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2015.05.01. 14:38
Ford Focus :)
Sityi
Sityi 2015.05.01. 23:11
A Shift 2 az EA tulajdona, mivel a Need for Speed franchise része. Azt meg nem tudni, a Nissan mennyit kérhetett. Sajna itt nem volt olyan feneketlen pénzeskút, mint a Star Citizen esetében, így szoros büdzséből hozták tető alá a licenszeket. De szerintem ha sikeres lesz a játék (márpedig erre jó esély van), akkor a többi márka is valószínűleg lelkesebben ül le tárgyalni az SMS-sel. A Bentleyt is mióta bejelentették, mégsem lesz egy sem induláskor - ahogy az Aston Martinok száma is majd bővülni fog.

fZolee: Ugyanazt tudom neked is mondani: ez egy indie cím, lényegesen kevesebb pénzzel, mint mondjuk egy Forza vagy egy GT. Lesz majd több is, az SMS 2 évig tervezi támogatni a Project Carst. A minimálisan különböző változatokon mit értesz? Mert például a 3 Ariel Atom eléggé különbözik egymástól, nem csak pár lóerő a difi (én speciel a Mugent bírom, a másik kettő valahogy nem jön be).
ajánlott olvasnivaló