Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Millióan rendelték elő a The Witcher 3: Wild Huntot

A megjelenésig még pár nap hátra van, de már most elő lehet tölteni a játékot.

2015.05.12. 11:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak öt nap van hátra a The Witcher 3: Wild Hunt premierjéig, de a rajongók várakozása minden képzeletet felülmúl. A CD Projekt RED a napokban arról számolt be, hogy a játék előrendelései átlépték az egymilliós álomhatárt, amivel a széria legsikeresebb epizódjává lépett elő – pedig még meg sem jelent.
„Átléptük az egymilliós mérföldkövet és ez csak nektek köszönhető srácok. Hálásak vagyunk minden játékosnak a hitéért és a támogatásért. Az utolsó simításokat hajtjuk végre, az utóbbi két hétben javítottunk a teljesítményen minden platformon és gőzerővel nekiláttunk a Hearts of Stone és a Blood and Wine kiegészítők elkészítésének.” – nyilatkozta Marcin Iwiński, a stúdió alapítója.
A játék PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül el. Utóbbi változat a minap új trailert is kapott, amelyben közel hat percen át élvezhetjük a pazar látványt. A PC-s változatot választóknak jó hír, miszerint a Steamen keresztül és a GOG.com áruházában már elő lehet tölteni a játékot, hogy a premier napján már csak elindítani kelljen. ■

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló