Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az inXile elkészítené a The Bard’s Tale IV-et

Ehhez viszont a rajongók támogatására is szükségük lesz. A Kickstarter kampány június elején rajtol el.

2015.05.19. 12:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az inXile Entertainment 2004-ben már készített egy The Bard’s Tale játékot, ám az nem az eredeti, ’80-as években megjelent trilógiához kötődött, mivel annak jogai az EA kezében voltak. A stúdió azonban nem mondott le régi tervéről, ezért még januárban bejelentették, hogy készül The Bard’s Tale IV.
„Mi lehet az eredeti Bard’s Tale harmincadik évfordulójánál jobb alkalom, hogy újabb megéneklésre váró kalandokra induljunk? A The Bard’s Tale IV igazi kihívást nyújtó labirintussal vár, tele fondorlatos fejtörőkkel és rejtvényekkel, amelyet az eredeti trilógia stílusában, belső nézetben fedezhetünk fel. Az inXile birtokában van minden szükséges jogosultságnak, hogy az eredeti trilógia minden tartalmát felhasználja, így a játék tele lesz utalásokkal és olyan régi kedvencekkel, mint a teleport zónák és a varázs szájak.” – olvasható a fejlesztők közleményében.
A tervek szerint a játék alatt az Unreal Engine 4 teljesít majd szolgálatot, de a játék elkészítéséhez a rajongók támogatására is szükség van. Ezért június 2-án útjára indítanak egy Kickstarter kampányt, amely révén mindenki beszállhat a fejlesztési költségekbe. ■

The Bards Tale IV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Bards Tale IV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló