Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leállt a Hellraid fejlesztése

A játék nem az elvárt színvonalat képviseli, ezért a fejlesztést leállították, de a projektet nem törölték.

2015.05.22. 17:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-ban nagyjából egyszerre jelentette be a Techland két új játékát, a Dying Lightot és a Hellraidet. Míg előbbi már hónapokkal ezelőtt megérkezett, utóbbi több csúszás után sem ért még célba. És a legújabb hírek szerint az eddig látott formában már soha nem is fog. A készítők ugyanis a napokban hivatalos közleményben tudatták, hogy a játék idén már nem fog megjelenni. A közlemény szerint egy belső elemzés után úgy döntöttek, hogy a Hellraid a jelenlegi formájában nem felel meg a készítők által támasztott elvárásoknak, ezért a fejlesztést leállították. Ugyanakkor azt is kiemelték, hogy a projektet nem törlik, csak épp visszaküldik azt a tervezőasztalra.
A játék már eddig is meglehetősen göröngyös utat járt be, hiszen a több halasztás mellett idő közben törölték a PlayStation 3 és Xbox 360 változatokat is. Így viszont már az is erősen kérdéses, hogy a PC-s és az aktuális konzolokra szánt verziók végül elkészülnek-e valaha. ■

Hellraid
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellraid

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2015.05.22. 23:26
Bazdmeg...
Skorpio90
Skorpio90 2015.05.22. 23:35
Amúgy meg csak arról van szó, hogy tovább akarják fejni a Dying Lightot. Egynek jó volt, de biztos nem fog több pénzt hozni, mintha a Hellraidre koncentrálnának.
medve91
medve91 2015.05.23. 06:35
Köszönöm techland, Akartam várni a dying light GOTY editionre mert nem akartam season passt venni, de mostmár még azt sem veszem sőt egyik részét sem. Ebben a játékban annyi potenciál volt hogy nem igaz, erre mit csináltok? fejite a Dead islandet... bocvsánat dying lightot, ami ugyanaz mint minden zombis játék, és talomba tesztek valamit ami nagy sikert hozhatott volna, valami újat. már most látom hogy kifogják dobni a kukába a projectet általában ilyenkor már nem szokták újra elővenni.
ajánlott olvasnivaló