For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Konzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross Encore

PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül a motoros játék.

2015.06.27. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2014 októberében jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az MX vs. ATV Supercross, amely idén márciusban MX vs. ATV Supercross Encore címmel PC-re is megérkezett. Habár a játék nem lett tökéletes, a fejlesztők elég fantáziát látnak benne, hogy további platformokra is elkészítsék, így ez év végén PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni.
„Izgatottak vagyunk, hogy az MX vs. ATV Supercross Encore az aktuális konzolokra is továbblép. Rengeteg új és exkluzív ötletünk van az új kiadáshoz, és reméljük, hogy játékosok élvezni fogják a játék tőlünk telhető legteljesebb verzióját.” – nyilatkozta a kiadásért felelős Nordic Games producere, Roger Joswig, akihez csatlakozott a fejlesztést végző Rainbow Studios munkatársa, Ken George is – „Örömmel jelentjük be, hogy a Supercross Encore az aktuális konzolgenerációra is elkészül. E konzolok ereje sokkal részletesebben kidolgozott motorokat, új és élesebb textúrákkal ellátott felszereléseket, magasabb framerate-et, ezáltal folyamatosabb élményt, és általában sokkal részletesebb grafikát jelent. Izgatottak vagyunk, hogy elkészíthetjük a rajongóknak a legújabb MX vs. ATV játékot.”
Az új kiadásban az előzőhöz képest tizenkettővel több kültéri versenypálya, két további nyílt terep, free ride mód (amelyben egyedül és barátainkkal közösen is felfedezhetjük a játék világát), valamint az idei szezonnak megfelelő tartalom kap helyet. ■

előző
következő
Konzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross Encore
Konzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross EncoreKonzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross Encore
MX vs ATV Supercross Encore
A legutóbbi MX vs ATV Supercross Encore cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.