Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frissült a PC-s Batman: Arkham Knight

Tegnap megérkezett az első komolyabb frissítés, de ez persze csak a kezdet.

2015.06.28. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan lehiggad a világháló a Batman: Arkham Knight PC-s fiaskója után, ami talán az árusítás megszüntetésével tetőzött. A Rocksteady Studios a PC-s változat fejlesztőjével (mivel mint kiderült, azt nem ők készítették), valamint az Nvidia munkatársaival közösen dolgozik a hibák javításán, ezt pedig több frissítés formájában igyekeznek megoldani. Az első nagyobb patch tegnap meg is érkezett, amely orvosol is néhány grafikai- (mint az eltűnő eső, eltűnő effektek és a Motion Blur kikapcsolásakor tapasztalható összeomlás) és egyéb hibát. Utóbbiak közé tartozik, mikor a Steam a fájlok ellenőrzésekor gyakorlatilag újra letöltötte a nem épp csekély méretű játékot.
A Rocksteady a közeljövőben várható további javításokról is szót ejtett, így sokkal részletesebb grafikai beállításokat kapunk, helyreállítják az alacsony felbontásban ragadt textúrákat, javítanak az általános teljesítményen, az SLI hibán (a játék kap Crossfire támogatást is), de finomítanak a rendszermemória és a videokártya memóriájának megfelelő kihasználásán is. Mindezekről bővebben a kiadó oldalán olvashattok, de arról egyelőre nem érkezett hír, hogy az újabb frissítés mikorra várható. ■

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Lilithn
Lilithn 2015.06.29. 09:53
Na tekintve, hogy szanaszét vásároltam magam steam summer salen majd 1 hónap múlva állok neki játszani a Batmannel, úgy látom :P Addigra csak működőképes lesz.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.