Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Steam kütyük - elfogytak az előrendelési készletek

Aki most rendel, muszáj várnia a hivatalos megjelenésig.

2015.06.30. 15:15 | szerző: Sityi | kategória: Hardver

A Valve amikor júniusban megnyitotta az előrendeléseket a Steam Machine gépekre, a Steam Controller gamepadre és a Steam Link "tévéokosítóra", az előrendelőknek azt ígérte, hogy körülbelül egy hónappal hamarabb, azaz október 16. körül juthatnak hozzá megrendelt termékeikhez, mint a többi vásárló. Nos, úgy tűnik, az akció igencsak sikeres volt, ugyanis a cég közölte, hogy az összes hardver, amit erre az akcióra szántak, elkelt, így aki most rendel, meg kell várnia a hivatalos november 10-i rajtot. ■

hozzászólások (1)

Stroke31
Stroke31 2015.06.30. 18:37
Valamivel több mint egy éve használom a SteamOS-t a nappaliban kontrollerrel és ugyan még nem 100%-ig tökéletes, de látok benne lehetőséget arra, hogy egy vonzó platform legyen a jövőben.
Az egy évvel ezelőtti önmagához képest mindenképpen történt némi fejlődés, amit én személy szerint a menük közti navigáció gördülékenyebbé válásában és az új menüpontok elérhetővé tételében látok.
Azért reménykedek benne, hogy a novemberi rajtra kap az UI egy kis ráncfelvarrást, valamint egy rendes médialejátszó programot is, mert igazán elférne.
ajánlott olvasnivaló