Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Battlefront (2015) Star Wars: Battlefront (2015)

Nem lesz Halálcsillag a Star Wars: Battlefrontban

Sem a világűr, sem az ikonikus Halálcsillag nem szolgálnak majd harctérül.

2015.06.30. 21:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei év nagy durranása lehet a Star Wars: Battlefront, a kultikus filmsorozat rajongóinak legalábbis mindenképpen. A fejlesztő DICE az E3-on nagyon hangulatos és látványos videóval jelentkezett, amelyben a filmek több ikonikus alakja, így Darth Vader és Luke Skywalker is felbukkant, mellettük pedig szinte az összes fontosabb járgányt láthattuk a birodalmi lépegetőkig bezárólag. Egy valami viszont hiányzott belőle és nem is véletlenül: a Halálcsillag. Mostanra biztossá vált, amit eddig csak sejteni lehetett, miszerint a világűr mellett a Halálcsillag sem szolgál majd harctérül, vagyis nem tehetjük majd be a lábunkat rá.
„Nem, egyetlen pálya sem lesz a Halálcsillagon. De hamarosan bővebb információkkal is szolgálhatunk a várható pályákkal kapcsolatban.” – olvasható az EA álláspontja. Később arra is kitértek, hogy bizonyos pályákon láthatóak lesznek a birodalmi csillagrombolók, de ezeket nem tudjuk majd elérni, sem pedig lelőni.
A Star Wars: Battlefront zárt bétája július 2-án veszi kezdetét, míg a végleges változat megjelenésére november 19-én kerül sor. ■

Star Wars: Battlefront (2015)
A legutóbbi Star Wars: Battlefront (2015) cikkek, hírek

hozzászólások (4)

jeszkar
jeszkar 2015.06.30. 22:20
*köhög* DLC *köhög*
Munifex
Munifex 2015.06.30. 22:24
Ott a pont...
KRISZ46
KRISZ46 2015.07.01. 17:56
A grafikára meg a DLC-kre mennek :(
VodevilX
VodevilX 2015.07.01. 19:12
Mintha nem tudnánk, hogy a DICE játékok már jó ideje Premiumal együtt jönnek, de mentségükre szóljon, hogy tényleg ők az egyetlenek, akiknél megéri, mert nem csak pár skinről szól, hanem 5x4 pálya plusz egyéb összességben jó tartalom, még ha külön külön nem is mind egyenlően fasza. BF4ben is a Naval Strike, hogy talán még az alapnál, de legalább ugyanannyit játszottam azokon a mappokon ;)
Sokkal inkább azzal van a baj, hogy miután ezek jönnek nagyon szétszakad a vanilla és prémium játékos tábor, hisz prémium mapos szerverre nem lehet anélkül joinolni, még akkor sem, ha épp alap mapon fut az adott kör...
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.