For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Képregényben térhetünk Vissza a jövőbe

A sorozat minden epizódja egy-egy önálló történet lesz a milliók által kedvelt univerzumból.

2015.07.09. 18:24 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

A Bob Gale és Robert Zemeckis páros neve – holott számtalan jobbnál jobb mozit köszönhettünk már nekik – a legtöbbeknek a Vissza a jövőbe trilógia kapcsán lehet ismerős. Doki és Marty időn átívelő különleges kalandja sokunk számára a mai napig az egyik legmeghatározóbb filmes élményt jelenti. Éppen ezért lehetünk hálásak a két készítőnek, amiért semmi esetre sem hajlandóak folytatni, rebootolni, vagy remake-elni a trilógiát és kijelentették, amíg ők életben vannak, ez így is marad. Persze, készült már rajzfilmsorozat a filmek alapján, valamint néhány éve a Telltale Games jóvoltából egy remek ötrészes kalandjáték-sorozatot is kaptunk.
Ezt a sort a nem is oly távoli jövőben pedig egy vadonatúj képregénysorozat, pontosabban képregény-antológia fogja folytatni, amelynek elkészítésében Bob Gale is közreműködik. Gale, aki korábban maga is írt már képregényeket, a szakma két nagy veteránjával, John Barberrel (Transformers képregények) és Erik Burnhammel (Szellemírtók képregények) fog együtt dolgozni a történeteken, míg a rajzokat minden epizód esetében más és más művészre bíznák. Az első részt Brent Schoonover (Batman) és Dan Schoening (Szellemírtók) fogja megrajzolni. És, hogy miről fog szólni a Vissza a jövőbe képregénysorozat? Mivel egy antológiáról van szó, így minden epizód önálló, kerek történetet fog elmesélni, természetesen mind ugyanabból az univerzumból. A készítők szeretnék megválaszolni a trilógia által nyitva hagyott kérdéseket, így megtudhatjuk, hogyan találkozott először a két főszereplő, vagy milyen szerepet töltött be a doki a Manhattan projektben.
A tervek szerint az első epizód Amerikában idén októberben fog megjelenni, ami biztosan nem véletlen. A doki és Marty ugyanis (az utóbbi évekbeli sok téves híreszteléssel ellentétben) a második részben épp 2015. október 21-re ugranak előre az időben. Nem lennénk meglepve, ha a premiert épp erre a napra időzítenék… ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.