Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lényegében elkészült a Warcraft mozi

Az első előzetesre őszig kell várni, de azért már most is akad látnivaló.

2015.07.12. 10:51 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Már nincs egy egész év hátra a sokak által kíváncsian várt Warcraft mozi premierjéig, hiszen Duncan Jones rendező filmje 2016. június 10-én kerül a mozivásznakra. A rendező (aki Charles Leavitt és Chris Metzen társaságában az írói feladatokat is ellátta) is kilátogatott San Diegóba a Comic-Con alkalmából, ahol egy rövid interjút is adott az újságíróknak. Ebben kijelentette, hogy a forgatás lényegében befejeződött, a film csaknem teljesen elkészült már. Már csak bizonyos effekteken dolgoznak. Emellett azt is kifejtette, hogy most már Chris Metzen írón a sor, hogy valamerre tovább vigye a sztorit, amely reményei szerint legalább trilógiáig vezeti majd a filmet.
Ugyanakkor az is kiderült, hogy hiába lenne már mit megmutatni a tűkön ülő rajongóknak, az első hivatalos előzetest leghamarabb ősszel láthatjuk majd. A Comic-Conra kilátogatók már kaptak egy kis ízelítőt belőle, ám a széles közönségnek novemberig kell várnia. Hogy addig se maradjon senki teljesen üres kézzel két főszereplő – Lothar (Travis Fimmel) és Durotan (Toby Kebbel) – plakátját már közzétették. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.