Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Splatoon Splatoon

Augusztusban frissül a Splatoon

Új fegyverek, megnövelt szinthatár, új felszerelések és új játékmódok érkeznek a játékhoz.

2015.07.28. 17:54 | GeryG | kategória: Játék

Remek kis játék jelent Splatoon címmel Wii U-ra május végén. A kifejezetten többjátékos módra írt játékban a színek játsszák a főszerepet, ugyanis hatalmas ágyúinkkal tintapacákat lövöldözhetünk, célunk pedig az egész pályát a saját színünkkel beborítani – miközben megakadályozzuk ellenfeleinket ugyanezen törekvéseikben.
A Nintendo hamarosan elérhetővé teszi a játék első nagy frissítését, amely sok újdonsággal tömi majd tele. A két új játékmód, a Squad Battle és a Private Battle kifejezetten barátainkkal való közös mókára koncentrálnak: előbbiben csapatba állhatunk velük és publikus meccseken megküzdhetünk más baráti társaságokkal, míg utóbbiban megtehetjük mindezt privát ütközetek formájában is (utóbbiban az sem feltétel, hogy a két csapat egyenlő létszámú legyen, az 1-4 felállás egész érdekesnek tűnik). Emelkedik a szinthatár is, amely így 20 helyett már 50-es szintig engedi fejlődni karakterünket. Két új fegyver is érkezik: a Slosher egy vödörszerű eszköz, amellyel nagy hatótávolságának köszönhetően könnyen befesthetjük az előttünk álló területeket, míg a másik a golyószóró Splatling, amely természetesen sebességében nyújt kiemelkedőt. A fentiek mellett 40 új cucc is érkezik, amelyekkel karaktereinket tehetjük még egyedibbé.
A Nintendo az új frissítést augusztus 6-án teszi elérhetővé, de a rajongók a következő hónapokban is számíthatnak hasonló bővítésekre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Splatoon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Splatoon

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló