Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Harmadszor cserél fejlesztőt a Rollercoaster Tycoon World

Elkészül-e valaha az egykor oly népszerű menedzserjáték új része?

2015.07.29. 15:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még tavaly tavasszal jelentette be az egykor szebb napokat látott Atari, hogy készül a Rollercoaster Tycoon World. A vidámpark-menedzser játék első része még 1999-ben jelent meg, hogy 2002-ben és 2004-ben két további epizód kövesse. A sorozat kimondottan népszerű volt, az egyes részekhez több kiegészítő is készült, ám a harmadik felvonás után valahogy nem akart megérkezni a negyedik. Pontosabban az a játék, amit hivatalosan a negyedik részként dobott piacra az Atari, egy szóra sem érdemes telefonos borzalom volt.
Aztán tavaly megérkezett a bejelentés, hogy igenis PC-re is készül a folytatás, amely a sorozat történetében először többjátékos móddal is kényeztetni fogja a játékosokat. A bejelentés idején még a Pipeworks Software gárdája ugrott neki a feladatnak, ám bő fél évvel ezelőtt a kiadó elvette tőlük a projektet, hogy az Area 52 stúdiónak adja át. Nos, a jelek szerint itt sem élt meg néhány hónapnál többet, ugyanis a legfrissebb hírek szerint immáron egy harmadik csapat, az Nvizzio Creations szorgoskodik, hogy végre valamit a rajongók is kapjanak az ígéretek helyett.
Hogy hol tart a fejlesztést, azt csak a fejlesztők tudják, mindenesetre a gamescomra már beharangozták a játékmenet-bemutatót, így valamit addigra illik összekalapálnia a srácoknak. Az újabb fejlesztőcsere fényében az eredetileg idénre tervezett premier egyre kevésbé tűnik reálisnak, de talán a készítők Kölnben majd rám cáfolnak. ■

Rollercoaster Tycoon World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rollercoaster Tycoon World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló