For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2015

Bemutatkozott a Cities: Skylines - After Dark kiegészítő

Beköszönt a dinamikus napszakváltozás.

2015.08.10. 10:55 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2015

A gamescom több szempontból is fontos esemény volt a Paradox Interactive és a Colossal Order számára, hiszen a Cities: Skylines kapcsán több bejelentésre is sor került. Először kiderült, hogy Xbox One-ra is elkészül a városmenedzser játék, majd nem sokkal később leleplezték a legújabb kiegészítőt, az After Darkot. Utóbbinak már a címéből lehet sejteni, milyen tartalommal kecsegtet. A legfőbb újdonság a dinamikusan változó napszakok megjelenése, ám ez nem csupán látványelem lesz (mint mondjuk a korábbi SimCity játékokban), hanem játékmeneti változásokat is magával hoz. Átalakul a bűnözés, amely sokkal inkább az éjszakákra lesz jellemző, de lesznek bulik a parton vagy épp kifejezetten éjszaka működő reklámfelületek is. A forgalom is a napszaknak megfelelően változik majd, hiszen éjszaka jóval kevesebben ülnek kocsiba mint nappal. Megújulnak bizonyos közösségi szolgáltatások, köztük a taxi szolgálat és a partokon üzemelő bárok működése is. A bűnözőket át kell szállítani a rendőrségi fogdákból a börtönökbe, megjelennek a kikötőket a vasúttal összekötő terminálok, de kapunk vadonatúj nemzetközi repteret is (ami sokkal nagyobb az eddiginél saját metrócsatlakozással). Végül a bringásokra is gondoltak, hiszen megjelenik ez a közlekedési eszköz is, mi pedig kiépíthetjük a bringa-úthálózatot is.
A dinamikus napszakváltozás egy ingyenes frissítés keretében minden játékos számára elérhető lesz, míg az összes több egy még be nem árazott DLC-ben lesz elérhető, de még nem tudni, pontosan mikor. ■

Cities: Skylines
A legutóbbi Cities: Skylines cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.