25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

80 perc Mad Max

A fejlesztők a napokban élő közvetítésben mutatták be a játékot.

Írta: GeryG

Már csak három hét és megjelenik a 2013 óta kíváncsian várt Mad Max játék. Idén tavasszal a filmtrilógia rebootja kirobbanóan nagy sikert aratott, ez pedig csak még jobban felkorbácsolta a kedélyeket a játék kapcsán is. Éppen ezért nem lenne nagy baj, ha az Avalanche Studios a filmhez méltó alkotást tenne le az asztalra – és erre az eddig látottak alapján nagyon jó esélyük is van. Ha viszont még mindig nem vagy képben, hogy milyen is lesz a kopár pusztaságban autós bandák elől menekülő (vagy épp őket szitává lövő) játékmenet, akkor vess egy pillantást az alábbi videóra. De figyelmeztetlek, előtte készíts be egy tál pattogatott kukoricát és valami üdítőt is, ugyanis hosszát tekintve egy mozifilmmel vetekszik a bemutató. A videón ugyanis a fejlesztők napokban tartott élő közvetítésének felvételét nézheted meg: 80 perc tömény Mad Max!
A játék szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a videón (sajnos a minősége hagy némi kívánni valót maga után) a PS4-es verziót láthatjuk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mad Max

Platform:

Fejlesztő: Avalanche Studios

Kiadó: Warner Bros.

Megjelenés: 2015. szeptember 4.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!