Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Windows 10: törölheti a warezolt játékokat?

Augusztus 1-én érdekes kitétellel gyarapodott a Microsoft Szolgáltatási Szerződés.

2015.08.17. 21:47 | szerző: Sityi | kategória: Egyéb

A Microsoft Szolgáltatási Szerződése 7b pontját idézem:
"Automatikusan ellenőrizhetjük az Ön szoftverének verzióját, amire a Szolgáltatások nyújtása és a szoftverfrissítések letöltése és a konfigurációs módosítások végrehajtása érdekében van szükség – ezért nem számítunk fel díjat – azért, hogy frissíthessük, bővíthessük és továbbfejleszthessük a Szolgáltatásokat, ideértve azokat is, amelyek megakadályozzák a Szolgáltatások elérését, hamisított játékok játszását és nem hitelesített hardverperifériák használatát. Előfordulhat, hogy Önnek frissítenie kell a szoftvert, hogy továbbra is használhassa a Szolgáltatásokat."
Magyarul: ha a Windows kalózpéldányt talál egy játékból, az ehhez való hozzáférést akár el is veheti. Tegyük hozzá: ez csak a Microsoft által fejlesztett és/vagy kiadott játékokra vonatkozik, tehát például egy warezolt GTA V-öt békén hagy. De hát ez ugyebár a kedves olvasókat nem nagyon érinti, hiszen mindenki becsülettel megveszi a játszanivalóját - legkésőbb egy zsírosabb leárazáskor. Ugye? ;) ■

hozzászólások (3)

Dilizs
Gobiakos
Gobiakos 2015.08.17. 23:03
Ugye! Ránéztem az asztalon a játékok ikonjaira és kivétel nélkül mind eredeti játékhoz tartoznak. Régen bezzeg... :-D
roland_93
roland_93 2015.08.17. 23:03
Ez a szolgáltatásokra vonatkozik, pl az Xbox Live-ra. Nagyjából annyi hogy nem tudod kalóz gamekkel használni azt a pluszt amit ad a MS.
ajánlott olvasnivaló