Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közeleg a várva várt Batman: Arkham Knight patch

Legkésőbb szeptemberben érkezik a frissítés, amely megoldhatja a PC-s játékosok problémáit.

2015.08.22. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Júniusban jelent meg a Rocksteady Studios legújabb játéka, a Batman: Arkham Knight, amelytől előzetesen mindenki a sorozat korábbi renoméjának visszaállítását várta. Nos, ez konzolokon meg is történt, mivel PlayStation 4-en és Xbox One-on egy szinte hibátlan játékot kaptunk korrekt történettel, mérsékelten megújuló játékmenettel és pazar látványvilággal. Ebből a PC-sek legfeljebb a korrekt történet részét élvezhették, ugyanis ez a változat nagyjából játszhatatlanra sikerült. Mint kiderült, ez nem is a Rocksteady stúdiójában készült, ám az alvállalkozó elég hanyag munkát végzett, amelynek következtében a Warner Bros. hamar meg is szüntette az árusítást.
A Rocksteady sűrű bocsánatkérések közepette hozzálátott a kontár munka utáni nagytakarításhoz, vagyis nekiálltak elkészíteni a problémákat javító patchot. Ez a legfrissebb hírek szerint már csak hetekre van tőlünk, ugyanis már a belső tesztelés zajlik. A fejlesztők ígérete szerint helyreállítják a framerate ingadozását, a rendszer- és videomemória használatát, javítanak a videokártyák általános teljesítményén, valamint sokkal bővebb grafikai beállításokat is elérhetővé tesznek.
Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezhet meg a frissítés, de az sem kizárt, hogy még augusztus folyamán, vagyis valamikor jövő héten kopogtat az ajtón. Az viszont biztosra vehető, hogy a PC-s változat szeptember előtt nem kerül vissza a (virtuális) boltok polcaira. ■

Batman: Arkham Knight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham Knight

hozzászólások (1)

roland_93
roland_93 2015.08.23. 11:14
A remény hal meg utoljára, de eddig még nem találkoztam olyannal hogy egy alapvetően szarul portolt játékot élvezhető minőségűre patchelnek.
ajánlott olvasnivaló