Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

XCOM 2 trailer

12 percben ismerkedhetünk a mozgó főhadiszállás életével.

2015.08.22. 13:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A fejlesztők ígérete szerint az XCOM 2 minden tekintetben megújul és kibővül a 2012-es elődhöz képest. Az alapok persze nem változnak, vagyis most is körökre osztott taktikai harcok során kell megvédenünk a földet az idegen civilizáció támadásától. Két küldetés között pedig főhadiszállásunkon ténykedhetünk, fejleszthetjük és bővíthetjük azt, valamint itt menedzselhetjük az egységeinket is. Ez a rész is frissülni fog, főhadiszállásunk ugyanis mostantól mozgatható lesz, köszönhetően egy zsákmányolt idegen űrhajónak, amelyet saját céljaira alakított át az ügynökség és az Avenger névre keresztelte. Emellett katonáink és azok felszerelései is sokkal változatosabb, részletesebb lesznek. Mindezekről egy vadonatúj, 12 perces bemutató érkezett, amely alapján a bázismenedzsment most is piszok hangulatosnak ígérkezik.
Az XCOM 2 valamikor novemberben fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

XCOM 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
XCOM 2

hozzászólások (4)

Morello
Morello 2015.08.24. 23:15
Rohadt jó lesz :)
hillman
hillman 2015.08.27. 16:34
szépnek szép lesz, de jo is?
pl: -csak 10 pálya lesz mint az elözöben, vagy lesz husz is. netán random generált pályák lesznek?
-kijavitják e a lépéspontok egyszerüsitését.
-számitani fog e a célzásnál/találatnál a lövési sorrend? ez rém idegesitö volt.
- ez is ki fog fagyni pár oránként a steam miatt mint az elözö rész; amire nocd pecset kellett raknom, hogy ne fagyogasson.
ufo fanoknak ajánlom a Xenonauts (erröl sem irtatok nyavajások) cimü ufoklont ahol a szovjetekkel védjuk a földet a 70es években. Az xcom a nevet vitte tovább ez meg a hangulatot.
Lacko
Lacko 2015.08.27. 17:26
Szerintem a lépéspontokon biztosan nem változtatnak. Az engem is eléggé zavart, de megértettem, hogy az idők szava az, hogy a faék egyszerűségű játékosoknak ne kelljen számolgatniuk, hogy hány pontért léphetnek, hogy maradjon idő két kapáslövésre.
De nekem soha nem fagyott ki steammel.
xyzw
xyzw 2015.08.27. 17:46
A pályák elméletileg jóval változatosabbak lesznek, mert moduláris felépítésűek. Tehát az elemek (pl. benzinkút, park, stb.) véletlenszerű variácója révén nem lesz olyan hamar kiismerhető. Aztán majd meglátjuk mit jelent ez a valóságban.
ajánlott olvasnivaló