Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az első kép az Assassin’s Creed moziból

Így fest Michael Fassbender Callum Lynch bőrében.

2015.08.27. 18:26 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Jövő héten kezdik forgatni az Assassin’s Creed mozit, amely a töretlen népszerűségnek örvendő szériára épül, de várhatóan nem az egyik konkrét epizódot fog feldolgozni. A filmet Justin Kurzel rendezi és olyan színészek fognak benne szerepelni, mint Michael Kenneth Williams, Marion Cotillard és Michael Fassbender. Utóbbiról a Yahoo jóvoltából meg is érkezett az első kép, amelyen már a hamisítatlan orvgyilkos gúnyában feszít. Fassbender egy olyan karaktert fog alakítani, akit kifejezetten a mozihoz találtak ki, Callum Lynch ugyanis még egyetlen játékban sem szerepelt. A koncepció viszont már ismerős lesz: Lynch rájön, hogy az ősi orvgyilkos klán tagjának, Aguilarnak a leszármazottja, aki a XV. században élt. Különleges technológia segítségével a saját génjeiből kiolvassák egykori felmenője emlékeit, amiket ő maga is átél, ezáltal megkapja ősei tudását és képességeit is – ezeket pedig napjainkban használja fel, hogy leszámoljon a templomosok rendjével.
A filmet tehát jövő héten kezdik forgatni Londonban, Máltán és Spanyolországban, a premierre pedig 2016. december 21-én kerül sor. ■

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.