Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed (2015) Need for Speed (2015)

Hogy szerezz hírnevet a Need for Speedben?

Új előzetes érkezett, amelyben a játékmenet öt legfontosabb elemét mutatja be.

2015.09.04. 17:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sebesség, stílus, építés, banda és zsiványság. Ez az új Need for Speed öt legfontosabb eleme ahhoz, hogy a lehető legmagasabbra tornázzuk fel ismertségi szintünket.
A sebességet aligha kell megmagyarázni, hiszen az illegális éjszakai futamok világát feldolgozó autós játékról beszélünk. A stílus is ilyen fontos, amit egy mesterien kivitelezett drifteléssel, káprázatos ugratásokkal bizonyíthatunk be. Mindehhez egy dögös verda is kell, azt viszont nem kapjuk meg bármelyik útszéli autószalonban: nekünk kell megépítenünk a legtutibb járgányt, hogy elkápráztassunk vele mindenkit. Lehet, hogy magányos farkasok vagyunk, de a maximális tiszteletet itt nehéz egyedül elérni. Ezért fontos, hogy minél többet bandázzunk, minél több eseményen vegyünk részt a haverokkal. Ahogy már említettem, az illegális éjszakai gyorsulások világáról beszélünk, ahol a hangsúly az illegálison van. Vagyis ténykedésünket a városban nem fogja tétlenül nézni a rend éber őrsége, akik mindent elkövetnek, hogy lekapcsoljanak minket. Mi pedig mindent el fogunk követni, hogy ez ne sikerüljön nekik.
Erről szól a Need for Speed legújabb előzetese, amelyben nem mellesleg a szemkápráztató(nak ígérkező) látványvilágról is újra meggyőződhetünk. Lehet, hogy a Need for Speed széria végre újra feltámad hamvaiból? Erre november 6-án kapjuk meg a választ. ■

Need for Speed (2015)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed (2015)

hozzászólások (1)

fZolee
fZolee 2015.09.06. 13:39
Francba, ez egyre jobbnak tunik :-O , ha megjelenes utan is jok nagyon az ertekelesek a vegen meg megveszem, pedig nagyon nem akarom tamogatni EA-t az allando online dolog miatt.
ajánlott olvasnivaló