Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Kampánykiegészítő az Uncharted 4: A Thief’s Endhez

A Naughty Dog elárulta, miért kap a sorozat történetében először egyszemélyes DLC-t a játék.

2015.09.05. 12:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jövő tavasszal folytatódnak Nathan Drake és társai kalandjai, az Uncharted 4: A Thief’s End pedig várhatóan le is zárja mindenki kedvenc ereklyevadászának történetét. A Naughty Dog a napokban jelezte, hogy a sorozat történetében először az egyszemélyes kampányt bővítő DLC is készül a játékhoz, most pedig azt is elárulták, hogy miért most érezték elérkezettnek erre az időt.
„Nagyon jól működött a dolog a The Last of Us esetében. Ezért úgy éreztük, hogy az Uncharted 4-hez is remek tartalmat tudnánk összedobni. Úgy érzem, felnőttünk a feladathoz a The Last of Usnál is, így megkockáztatjuk újra.” – magyarázta egy interjúban Arne Meyer, a stúdió munkatársa.
A Naughty Dog már régóta tervezett egyszemélyes kiegészítőket készíteni az Uncharted szériához, de korábban nem találták a megfelelő megoldásokat hozzá. Először a The Last of Us Left Behind DLC-jével jelentkeztek, ami kifejezetten jól sikerült, így joggal reménykedhetünk egy hasonlóan magas színvonalú Uncharted 4 kiegészítőben is. A DLC egyébként két többjátékos csomaggal együtt fog megjelenni. ■

Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló