Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 4 - miért fontosak a megfigyelések?

Megérkezett a második S.P.E.C.I.A.L. trailer – és mellé még két másik video is.

2015.09.17. 10:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt indította útjára a Bethesda a Fallout 4 új trailersorozatát, amelyben a karakterünk egyes fejleszthető képességeit mutatja be. Ezt a S.P.E.C.I.A.L. rendszer felügyeli, amelyből akkor elsőként az erősséget mutatták be. Most megérkezett a második video is, amely a megfigyelés, az észlelés fontosságát támasztja alá. Ezen múlik az akció során a pontosságunk, valamint a zsebtolvajlás "művészete" is. Persze ezt is az előzőhöz hasonlóan beteg formában mutatják be nekünk.
És ha már így belelendültünk, álljon itt még két további video is. Mindkettő a játék bizonyos részeit mutatja be nekünk. Az első a megújuló harcrendszert, amely a fejlesztők elmondása szerint sokkal jobban hasonlítani fog a modern FPS-ekben látottakra, mint a korábbi epizódban. Mivel a Bethesda elsősorban a szerepjátékokhoz ért nagyon, az akcióhoz segítségül hívták az ebben veteránnak számító id Software-t.

A második video már sokkal jobban kötődik a szerepjátékokhoz, abban ugyanis az eszközkészítés és a különféle szerkesztési lehetőségek kerülnek előtérbe. Az ígéretek szerint a világban mindenfelé heverő szemétkupacokból igazi kincseket kreálhatunk majd. Építhetünk fegyvereket, de akár egész városokat is (na erre kíváncsi leszek).

A Fallout 4 november 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Fallout 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló