Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Nolan North a kulisszák mögött

Érdekes video érkezett az Uncharted 4: A Thief’s End fejlesztéséről.

2015.09.17. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nolan North nélkül el sem tudjuk képzelni az Uncharted szériát, hiszen kezdettől fogva ő kelti életre kedvenc kalandorunkat, Nathan Drake-et. Bár Nathan fizimiskáját nem róla mintázták, az Uncharted 4: A Thief's End átvezető videóit vele rögzítik, méghozzá egy mo-cap stúdióban. Erről érkezett most egy új előzetes, amely arról tanúskodik, hogy ez a munka bizony piszok kemény, cserébe hihetetlenül vicces tud lenni. És nem mellesleg remek színésznek kell lenni hozzá.
Nolan North tehát ideje nagy részét jelenleg is az Uncharted 4 fejlesztőivel tölti, ám a napokban az is kiderült, hogy hamarosan egy vadonatúj projektre hurcolkodik át. Utóbbi már a Warner Bros. Interactive szárnyai alá tartozik és North elmondása szerint egy hatalmas projektről van szó, amely le fogja kötni a következő tíz évre. Ebből nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy egy több játékot magába foglaló franchise-ról lehet szó. Már nem az első alkalom lesz, hogy a Warnerrel dolgozik majd együtt, hiszen korábban a Batman Arkham szériában és a Middle-earth: Shadow of Mordor-ban is szerepelt. Adódik a kérdés: egy vadonatúj sorozatról van-e szó, esetleg valamelyik már létező folytatásáról? ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.