Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Drew Karpyshyn visszatért a BioWare-hez

Négy év után áll újra munkába és a Star Wars: The Old Republicon fog dolgozni.

2015.09.21. 17:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Drew Karpyshyn a BioWare játékok rajongóinak lehet ismerős, hiszen olyan játékokon dolgozott korábban, mint a Baldur’s Gate II kiegészítői, a Star Wars: Knights of the Old Republic, vagy épp a Mass Effect és a Mass Effect 2.
Karpyshyn négy évvel ezelőtt búcsúzott el a BioWare csapatától, hogy minden idejét regényírói karrierjének és a Chaos Born trilógiának szentelje. az elmúlt másfél évtizedben számos Star Wars és több Mass Effect regény is fűződött a nevéhez. A népszerű író a legfrissebb hírek szerint a napokban újra csatlakozott a BioWare-hez és már munkába is állt.
„A BioWare-nél dolgozni hatalmas kihívás volt, ugyanakkor nagyon megérte, és nagy öröm, hogy újra a csapat tagja lehetek. A legjobban a fantasztikus emberek hiányoztak, akikkel együtt dolgozhattam, de szerencsére a legtöbbjük még mindig itt van.” – írta Karpyshyn a blogján.
Az író a hírek szerint a Star Wars: The Old Republic munkálataiba száll be, amely jó ideje készül már a stúdiónál. ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.09.21. 17:43
Amennyiben benne volt a Mass Effect 3-ban és közben szállt ki, sosem fogom neki megbocsájtani.
Ennek ellenére remélem ha a 4-be nem is, de az 5-be már visszaveszik és végre rendes történet lesz. Ami az SWTOR-t illeti, reméljük sikeres lesz a munkássága és élvezni fogják azok akik még játszanak vele. Engem elvesztettek, hála az ingame bugoknak és a nem túl szerencsés f2p modellnek melyre átálltak.
ajánlott olvasnivaló