Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő tavaszra csúszott a Hitman

Cserébe sokkal bővebb tartalommal fog megjelenni.

2015.09.22. 20:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mindenki kedvenc 47-es ügynöke nem tudja tartani az előre beígért december 8-i dátumot – elhalasztották a Hitman megjelenését. A fejlesztő IO Interactive bejelentette, hogy a premier jövő márciusra csúszott, mivel a játék sokkal nagyobb, mint eddig bármi, amin a stúdió dolgozott. Ez pedig sokkal nagyobb és összetettebb munkát jelent, mivel a játék világa hatalmas lesz.
„A játéktér és a bejárható helyszínek mennyisége sokkal nagyobb, mint bármi, amit korábban készítettünk. Arra törekszünk, hogy ezeket a helyeket élettel töltsük meg, és valóságos megszállottjai lettünk minden apró részletnek, amivel találkozhattok majd. Egy játék elhalasztása sosem könnyű döntés, tudjuk, mennyire frusztráló, ha tovább kell várni rá, de hiszünk benne, hogy így sokkal jobb rajtot vehetünk és sokkal jobb élményben lesz részetek. Jövő héten sokkal részletesebben is beszámolunk a megjelenésről és a várható tartalomról, szóval legyetek résen.” – olvasható a stúdió közleményében.
Mivel a Hitman világa folyamatosan változni fog és dugig lesz alkalmi küldetésekkel, az így nyert extra fejlesztési időtől joggal várhatjuk, hogy a premierkor valóban sokkal bővebb tartalmat kapunk. Jövő héten kiderül. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2015.09.23. 00:33
LoL én azt hittem alapból, hogy valamikor 2016-ban jön a játék. Azért ez a decemberi megjelenés meredek lett volna az eddig látott videók alapján.
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.