Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Blind Guardian is bekerül a The Dwarvesba

Ismét egy fantasy játékban szerepelhet a német metal együttes.

2015.09.23. 22:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

Július végén jelentette be a The Book of Unwritten Tales játékokról ismert KING Art Games, hogy egy új RPG játékon dolgoznak, amely a The Dwarves címet viseli. Azóta elindult a beígért Kickstarter kampány is, és mostanra, két héttel a zárás előtt már össze is gyűlt a németek által megcélzott összeg 80%-a. A fejlesztők eközben egy érdekes együttműködést ütöttek nyélbe: a szintén német Blind Guardian ugyanis igent mondott a kooperációra, és így lesz egy hozzájuk kapcsolódó küldetés a játékban, valamint a zenéhez is hozzáadnak majd a zenekar tagjai. Az alábbi videóban láthatjuk, ahogy a fejlesztők közül ketten meglátogatják a Blind Guardian stúdióját (láthatóan siettek: 190-nel nyomták az autópályán ;-) ).
Nem ez az első alkalom, hogy a német metalegyüttes közreműködik egy játék fejlesztésében: 2008-ban a Sacred 2: Fallen Angelben volt egy hozzájuk kapcsolódó küldetés, amelynek a végén egy számot a játékbeli koncerten elő is adtak. Ehhez pedig nem máshol készítették a szükséges motion capture felvételeket, mint Budapesten. Mi is ott jártunk megfigyelni a munkát, és videointerjút is készítettünk a zenekar tagjaival, ezt itt nézhetitek meg. ■

The Dwarves
A legutóbbi The Dwarves cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.