Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted Nathan nélkül? Nehéz lenne elképzelni!

Még meg sem jelent a negyedik rész, de már most az ötödikről beszélnek.

2015.09.24. 17:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nem üt be semmi váratlan esemény, akkor jövő márciusban ismerhetjük meg Nathan Drake és barátai legújabb, vélhetően utolsó kalandját az Uncharted 4: A Thief’s Endben. A Naughty Dog az előzetes hírek – és a cím – alapján ezzel végleg befejezné a szériát, de ha azt nem is, Nathan történetét mindenképpen. Persze a mai világban egy kellően nagy siker könnyedén megváltoztathatja a leghatározottabb döntéseket is, így a stúdió sem zárja ki, hogy lesz egyszer Uncharted 5. A kérdés inkább az, hogyan működhet a széria tovább a főszereplő, Nathan nélkül. Erre Josh Sherr, a játék egyik írója egy interjúban próbált válaszolni.
„Szerintem az egyik legjobb dolog ebben a sorozatban, hogy mi keltettük életre ezt a… utálom az univerzum szót használni, mert a Marvel már agyonhasználta, de mi álmodtuk meg ezt a világot, ahol az ősi civilizációk felfedezetlenek maradtak és rengeteg karizmatikus, de lelkiismeretlen ereklyevadász teper, hogy megtalálja őket. Biztos, hogy Nathan Drake nélkül is el lehetne mesélni egy-egy történetet ebben a világban, ugyanakkor… ezt elég nehéz elképzelni.”
Igaz, egy Uncharted játékot épp oly nehéz lenne elfogadni Nathan Drake nélkül, mint egy Tomb Raidert Lara Croft nélkül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.