25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Skylanders SuperChargers

Újdonságként már járművek is kerültek a játékba.

Írta: Dino

A mai naptól kapható az európai boltokban az Activision "toys-to-life" játéksorozatának legújabb epizódja, a Skylanders SuperChargers. A program legnagyobb újítása, hogy a figurák mellé már járműveket is rakhatunk a portálra, amelyekkel teljesen újfajta küldetéseket teljesíthetünk. Az alapkészletben két új figurát és egy autót találunk, de összesen húsz új figura és jármű érhető el, amelyeket ezúttal is külön vásárolhatunk meg a játékhoz. A játék pedig igen trükkös: elég hamar belefutunk olyan feladatba, amelyhez nem jó szárazföldi járművünk, hanem valamilyen vízi vagy légi járműre van szükség, így ha tényleg ki szeretnénk maxolni a játékot, nem fogjuk tudni elkerülni a kiegészítők vásárlását. A játékban egyaránt vannak hőseinkkel gyalogosan és járművel teljesítendő részek, harcolhatunk különböző lények ellen, mindemellett pedig minijátékok, platformer részek, valamint különböző tevékenységek is várnak ránk. Szintén újdonság még az online multiplayer funkció megjelenése.
A Vicarious Visions fejlesztésében készült Skylanders SuperChargers PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra jelent meg. Az utóbbi verzióhoz két teljesen új, a Nintendóhoz kapcsolódó karakter található: Turbo Charge Donkey Kong és Hammer Slam Bowser. A játékhoz a Skylanders széria eddigi több mint 300 figurája is használható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Skylanders SuperChargers

Skylanders SuperChargers

Platform:

Fejlesztő: Vicarious Visions

Kiadó: Activision

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2015. szeptember 25.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!