Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skylanders SuperChargers Skylanders SuperChargers

Megjelent a Skylanders SuperChargers

Újdonságként már járművek is kerültek a játékba.

2015.09.25. 21:25 | szerző: Dino | kategória: Játék

A mai naptól kapható az európai boltokban az Activision "toys-to-life" játéksorozatának legújabb epizódja, a Skylanders SuperChargers. A program legnagyobb újítása, hogy a figurák mellé már járműveket is rakhatunk a portálra, amelyekkel teljesen újfajta küldetéseket teljesíthetünk. Az alapkészletben két új figurát és egy autót találunk, de összesen húsz új figura és jármű érhető el, amelyeket ezúttal is külön vásárolhatunk meg a játékhoz. A játék pedig igen trükkös: elég hamar belefutunk olyan feladatba, amelyhez nem jó szárazföldi járművünk, hanem valamilyen vízi vagy légi járműre van szükség, így ha tényleg ki szeretnénk maxolni a játékot, nem fogjuk tudni elkerülni a kiegészítők vásárlását. A játékban egyaránt vannak hőseinkkel gyalogosan és járművel teljesítendő részek, harcolhatunk különböző lények ellen, mindemellett pedig minijátékok, platformer részek, valamint különböző tevékenységek is várnak ránk. Szintén újdonság még az online multiplayer funkció megjelenése.
A Vicarious Visions fejlesztésében készült Skylanders SuperChargers PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra jelent meg. Az utóbbi verzióhoz két teljesen új, a Nintendóhoz kapcsolódó karakter található: Turbo Charge Donkey Kong és Hammer Slam Bowser. A játékhoz a Skylanders széria eddigi több mint 300 figurája is használható. ■

Skylanders SuperChargers
A legutóbbi Skylanders SuperChargers cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.