Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

A befejezés miatt kellett csúsztatni az Uncharted 4-et

A játékkal elbúcsúzunk Nathantől, de a zárójeleneteket tökéletesre akarják csiszolni.

2015.09.30. 13:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint idén ősszel jelent volna meg az Uncharted 4: A Thief’s End, amellyel a Naughty Dog lezárja Nathan Drake kalandjait. A történet, ahogy arra a címből is következtetni lehet, Nathan utolsó kincskeresését meséli el, utána a stúdió véglege elköszön a sorozat főhősétől. Ezt viszont a lehető legtökéletesebben ki szeretnék dolgozni, ezért döntöttek végül a féléves halasztás mellett.
„Nehéz döntés volt.” – nyilatkozta Neil Druckmann egy interjú során – „Ha csak beszélni szeretnék a végéről… nos, azt hiszem ezzel picit lelőném a poént… na, inkább nem is mondok semmit! Azt viszont elárulhatom, hogy ami történni fog, az több munkát igényel, amit el is végzünk. És még így is, lejjebb kell adnunk az igényeinkből, lejjebb kell adnunk a tervekből, hogy tartani tudjuk a határidőt.”
Akármivel is tervezik lezárni Nathan történetét, nagy dolog lehet, ha csak a játék vége miatt a féléves csúszást is bevállalták.
„Tudtuk, hogy csalódást okozunk pár rajongónak a halasztással. De ez Nathan Drake utolsó felvonása, ezért megadtuk magunknak a szükséges időt, hogy kihozzuk a sorozatból, amit csak lehet.” Az Uncharted 4: A Thief’s End tehát idén ősz helyett március 18-án fog megjelenni, de a stúdiót és a sorozat eddigi részeit ismerve biztosan megéri kibírni ezt a néhány hónapot. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.