Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saját tartalmak a This War of Mine-hoz

Az 1.4-es frissítés után saját küldetéseket készíthetünk és megoszthatjuk azokat másokkal.

2015.10.07. 12:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett a This War of Mine legújabb, 1.4-es frissítése, amely érdekes újítást hoz a játékhoz. Mostantól ugyanis a Steam Workshop segítségével mi is elkészíthetjük saját küldetéseinket, amiket aztán megoszthatunk a többi játékossal is. Ugyanígy mi is teljesíthetjük a többiek által megálmodott feladatokat.
„Ez még csak a kezdet, ahogy egyre több eszköz készül, csaknem végtelen lehetőségeket adunk a modderek kezébe. Végül is a This War of Mine nagyon komoly témát feszeget és valós érzelmeket vált ki, azzal pedig, hogy nyílttá tesszük a játékot, rengeteg új háborús történet tűnik majd fel. Igen, biztos lesznek köztük hülyeségek is, de már alig várom azokat, amik becsülettel közelítik meg egy háború szörnyűségét. Biztos vagyok benne, hogy az embereknek százával vannak nagyszerű ötleteik és hamarosan meg is valósíthatják ezeket.” – nyilatkozta a játék rendezője, Michal Drozdowskyi.
Az 1.4-es frissítés emellett újabb nyelveken teszi elérhetővé a játékot, bár kötve hiszem, hogy közülünk bárki is szeretne török, koreai vagy japán nyelven játszani. ■

This War of Mine
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
This War of Mine

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2015.10.07. 12:26
Tegnap nézegettem ezeket a saját tartalmakat és szerintem ellentétes azzal, amit a fejlesztők akarnak. Az alapjáték nagyon nyomasztó és szomorú, ezek a tartalmak meg (mint minden, amit az internet népe elé dobnak) inkább hülyeség vagy vicces. Az hogy nekiállok túlélni egy szörnyű polgárháborút DiCaprioval és három topmodellel, sok minden, de nem nyomasztó.
Wotan
Wotan 2015.10.08. 09:03
Én 2 napja vettem meg a játékot Steamen, még csak ismerkedem vele, de egyelőre nagyon tetszik, habár első nekifutásra elég nehéz talpon maradni benne. Mindenki éhes, ideges stb, hullanak mint a legyek.
Nem is tudom mikor fogott volna meg játék ennyire az utóbbi időben. Le a kalappal a készítők előtt.
Lacko
Lacko 2015.10.08. 09:08
Amikor először játszottam vele, totál lehangolt. Később is csak az tudott picit szinten tartani, hogy ne zuhanjak depresszióba, hogy kitaláltam, hogy ez csak egy nagyon noire Sims.

Na hát pont ezért nem hiszem, hogy jó ötlet vicces contenteket készíteni hozzá a workshopban.
SulyokD
SulyokD 2015.10.08. 15:55
Én a megjelenése óta játszom és simán azt mondom hogy ez az eddigi legjobb háborús játék. Ez hordozza a legnagyobb üzenetet, próbál rávilágítani a háború valódi arcára is (nem csak a hősök és a hősi halottak vannak).
ajánlott olvasnivaló