For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Until Dawn

Készülhet DLC az Until Dawnhoz

Egyelőre nincsenek konkrétumok, csak a lehetőségeket mérlegelik.

2015.10.15. 08:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy kizárólag egyszemélyes élményt kínáló játék esetében mindig érdekes, milyen DLC-vel rukkolnak elő a fejlesztők, ez különösen igaz az olyan játékokra, amelyek a történetmesélésre épülnek. Ilyen az Until Dawn is, amely nem is egy, hanem számtalan eltérő történetet mesél el, hiszen rengeteg döntési helyzet befolyásolja, hogy a sztori merre halad tovább. Éppen ezért érdekes kérdés, hogy a Supermassive Games milyen DLC-ötleteken dolgozik. Nos, egyelőre semmilyenen, de nem zárkóznak el a dolog elől. Erről Pete Samuels, a játék producere mesélt a PlayStation LifeStyle magazinnak.
„Az alapul szolgáló igazságok a történetben elég szentek. Ha egy kiegészítő az kívánná, hogy egyet is megváltoztassuk ezek közül, hát nem szívesen tennénk. Sokan kérték, hogy legyen egy karakterhez vidám befejezés is. Nem igazán látjuk, hogyan lenne ez lehetséges anélkül, hogy néhány fontos igazságot megváltoztatnánk. Nem zárom ki a DLC-ket, de egyelőre nem találtuk meg a helyüket.”
Ugyanebben az interjúban Samuels a jövő új mérföldkövének tartott VR-technológiáról is szót ejtett, de sok jót nem mondott - „A PlayStation VR többször is szóba került a fejlesztés során, de nem, nem tervezünk a közeljövőben VR kiadást az Until Dawnból.”

Until Dawn
A legutóbbi Until Dawn cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.