For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A hó végén rajtol a Roller Coaster Tycoon World bétája

A játék előrendelői már a decemberi premier előtt kipróbálhatják a játékot.

2015.10.26. 09:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Eléggé hányattatott sorsa és körülményes fejlesztési háttere ellenére úgy tűnik, lassan végre révbe ér a Rollercoaster Tycoon World is. Az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat mára érdemtelenül a feledés homályába veszett, amin talán az új rész tud majd segíteni. Ám az, hogy az elmúlt években többször is fejlesztőt cserélt a projekt, nem sok jót vetített előre.
A bizakodásra most épp az adhat okot, hogy a fejlesztők bejelentették, október 30-án elrajtol a játék béta tesztje. Ezen azok vehetnek részt, akik előrendelik a játékot a Steamen. A béta mindössze egy hétvégén át fog tartani, ez idő alatt a játékosok kipróbálhatják a szabad játékmódot a Forest pályán, ahol tesztelhetik az új hullámvasút-szerkesztőt és szimulátort, de ízelítőt kapnak a pályaszerkesztőből, a fizikai motor működéséből is. A pénzügyi részleg ugyanakkor nem lesz benne a bétában, hiszen most kizárólag a szerkesztőkre koncentrálnak a készítők. A hírek szerint a gazdasági menedzsment részt egy második béta során lehet majd kipróbálni. Ennek dátuma egyelőre nem ismert, de várhatóan valamikor novemberben kerítenek rá sort, hiszen a teljes verzió premierje jelen állás szerint december 10-én lesz esedékes. ■

Rollercoaster Tycoon World
A legutóbbi Rollercoaster Tycoon World cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.