Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re jön a Air Conflicts: Pacific Carriers

Éld át a második világháború legismertebb csendes-óceáni légi csatáit!

2015.10.30. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette, hogy az eredetileg 2012-ben PC-re és az előző konzolgenerációra megjelent Air Conflicts: Pacific Carriers november elején PlayStation 4-re is megérkezik. A játék a második világháború csendes-óceáni hadszínterére repíti a játékosokat, ahol a legismertebb légi ütközeteket élhetjük át virtuálisan. A térségben háborúzó két nemzet, az USA és Japán is saját kampányt kapott, így mindkét fél szemén át megismerhetjük a háború ezen korszakát. Levegőbe emelkedhetünk Pearl Harbor felett, a Midway-szigeteknél és Okinawa környékén is. Ehhez eredetileg tizennyolc repülő állt rendelkezésünkre, de a PS4-es kiadásban ezt további héttel toldották meg. Érdekesség még, hogy a játék használja a PlayStation Camerát, amellyel követi a játékos fejének mozgását, így vezérelhetjük, hogy pilótánk merre nézzen éppen.
Az Air Conflicts: Pacific Carriers PlayStation 4-re november 6-án fog megjelenni dobozos és digitális változatban. ■

előző
következő
PS4-re jön a Air Conflicts: Pacific Carriers
PS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific Carriers

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.