Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overwatch Overwatch

Tavasszal érkezik az Overwatch Origins Edition

Hivatalos bejelentésre a ma kezdődő BlizzConon számíthatunk.

2015.11.06. 10:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Blizzard oldalára véletlenül kikerült egy kép (lásd lent), amely az Overwatch előrendelését hirdette, mégpedig az Origins Edition változatot, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2016. tavaszi megjelenéssel. Az egyik külföldi online áruház információi alapján a csomag a következőket fogja tartalmazni:

  • 21 hős
  • 5 skin (Blackwatch Reyes [Reaper], Strike-Commander Morrison [Soldier: 76], Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, Slipstream Tracer)
  • Overwatch témájú tartalmak más Blizzard játékokhoz (Heroes of the Storm - Tracer Hero, World of Warcraft - Baby Winston Pet, StarCraft 2 portrék, Hearthstone kártyahátlap, Diablo 3 - Mercy Wings)

Overwatch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overwatch

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2015.11.07. 10:25
Úgy tűnik fizetős lesz teljes egészében a játék, amit én nem is bánok. Vagy nekem mindegy :D

Igazából a játék nagyon bejön, tetszik, mintha egy Team Fortress 3-at látnék, de....nincs multihoz kedvem :D.
Ha olyan lenne mint a Battleborn, amiben van rendes kampány és egyedül is játszható és co-opban is, akkor már le is csapnék rá, de így nem. Pedig a grafika, karakterek (különösen Genji) jobban bejön, mint a Battleborn. Bár még abból sem jelentettek be 10 karaktert!
Noggle
Noggle 2015.11.07. 13:10
Bár a játék érdekel, de ha komolyan megnyomják az árát (ami ugye "messze áll a Blizzard mentalitástól"), akkor nem ez lesz az a játék, amivel visszatérek a Blizzard játékokhoz. Így belegondolva tulajdonképpen a WOW megjelenésétől kezdve nem is játszottam Blizzard játékkal.
ajánlott olvasnivaló