Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Double Fine bejelentések a PlayStation Experience-en

A Full Throttle remastered kiadást, a Psychonauts pedig VR-es spin-offot kap.

2015.12.06. 17:22 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

Elég sűrű ez a hét Tim Schafer és csapata számára. A The Game Awards során bejelentették, hogy crowdfunding kampány indítanak a lassan évtizede követelt Psychonauts 2 elkészítéséhez (alig néhány nap alatt már a kért összeg fele össze is jött), Tim pedig a PlayStation Experience színpadán is megfordult, néhány elég nagy bejelentés kíséretében. Az adult swim gondozásában jön tőlük jövőre PS4-re a Headlander, egy sci-fi akció platformer. Megkaptuk az első előzetest a korábban bejelentett Day of the Tentacle Remasteredből, amely 2016 márciusában fog megjelenni PS4-re és PS Vitára is.

Ha pedig már ennyire belejöttek a régi játékok újrakeverésébe, bejelentették a Full Throttle Remasteredet is, szintén PS4-re és PS Vitára. Majd felbukkant a Psychonauts főhőse, Raz is, egy PlayStation VR-ra készülő spin-offal, a Psychonauts in the Rhombus of Ruinnal. Ugyan sok rajongó bizalma megrendült a Double Fine-ban a Broken Age körüli problémák miatt, a csapat remek úton halad a crowdfunding baki elfeledtetése felé – remélhetőleg, ha a Psychonauts 2 sikerül, ígéretükhöz híven előkerül majd a Brütal Legend 2 is.

Kulcsszavak: PlayStation Experience 2015

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.