Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shiness: The Lightning Kingdom

Új trailert kapott a Shiness

Ismerd meg Mahera mesébe illő, mégis halálos világát!

2015.12.11. 14:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A francia indie stúdió, az Enigami új trailerben mutatta be készülő játékát, a Shinesst. Egy szerepjátékról van szó, amely Mahera mesés világába repít el minket. Bár első ránézésre Mahera tényleg egy mesébe illő birodalom, valójában ezernyi veszély leselkedik ott ránk minden irányból, ráadásul a széthullás szélén áll. Ezt megakadályozandó, hőseink útnak indulnak Mantara repülő városából az Adorn síkság és a Gromiz barlangok felé.
Kalandunk során pörgős, dinamikus csaták várnak ránk varázslattal és párbajokkal. Halálos ellenfelekkel kell összemérnünk tudásunkat, ám hőseink minden győztes csatából újabb és újabb tapasztalatokkal kerülnek ki, így állandóan fejlődnek. A játékban mindegyik hős felett átvehetjük majd az irányítást, erre szükség is lesz, hiszen mindannyian másban jeleskednek, így az előrejutáshoz együtt kell működniük.
A Shiness valamikor 2016-ban jelenhet meg PC-re, Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Új trailert kapott a Shiness
Új trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a Shiness
Shiness: The Lightning Kingdom
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shiness: The Lightning Kingdom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló