Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rokh - élj túl a Marson!

Újabb nyílt világú túlélőjátékot jelentettek be.

2015.12.15. 18:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amióta videojátékok léteznek, azóta minden korszaknak meg volt a maga vezető műfaja, stílusa és témája. Hogy csak az új évezred trendjeit vizsgáljuk, a 2000-es évek elején még leginkább a világháborús FPS-ek és stratégiák voltak divatosak – olyannyira, hogy meg is csömörlött tőlük a videojátékos társadalom. Ezeket fokozatosan váltották le a modern hadviselést feldolgozó alkotások, valamint nagyjából ezekkel egyszerre árasztottak el minket a zombis játékok is. Mostanra mindkettő kezd talán lecsengeni, helyüket pedig a nyílt világú túlélőjátékok vehetik át.
Ezek táborát fogja erősíteni a napokban bejelentett Rokh is, amely a Darewise Entertainment stúdiójában készül, és a Marsra repíti a játékosokat. A nehézségét és a kihívást éppen ez jelenti, hiszen a marsi körülmények finoman szólva sem barátságosak. Itt nem csak más játékosokkal kell megküzdenünk az életben maradásért, hanem a zord körülményekkel. Állandó élelem- és vízhiánnyal kell számolnunk, de a földinél alacsonyabb gravitáció és légnyomás is csak ront a helyzetünkön. Fel kell építenünk bázisunkat, de értenünk kell a kémiához, robotikához, programozáshoz is. Hogy a játékosokat minél nagyobb fokú együttműködésre ösztönözzék, a játékban működő rendszereket úgy tervezik meg, hogy egyedül képtelenség legyen mindet üzemeltetni.
A Rokh látványvilágáért az Unreal Engine 4 felel majd, amelynek teljesítményéről az alábbi videóban kapunk egy kis ízelítőt is. Megjelenési dátumról egyelőre nincs hír, a játék PC-re készül. ■

Rokh
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rokh

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló