Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatért a Turok!

Megjelent az 1997-es játék felújított kiadása.

2015.12.18. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Night Dive Studios újabb klasszikus játékot vett elő és porolt le, hogy a mostani játékos generációval is megismertesse. Ezúttal az eredetileg 1997-ben Nintendo 64-re és PC-re megjelent Turok került sorra, amelyben időutazó démonok, harcosok és persze dinoszauruszok ellen kellett megvédenünk otthonunkat. A felújított kiadás alatt vadonatúj motor dolgozik, amely napjaink technológiájának segítségével adja vissza az egykori látványvilágot és hangulatot. Hogy megfeleljen a mostani elvárásoknak is, a szélesvásznú felbontást is támogatja a játék, valamint karakterünket billentyűzet mellett kontrollerrel is irányíthatjuk. Javítottak a menü és a szerkesztő kezelhetőségén is.
A Turok tegnap jelent meg kizárólag PC-re, megvásárolni a Steamen keresztül, a GOG.com oldalán, valamint a Humble Store-ban lehet. Mindhárom helyen 20%-os kedvezmény jár az árából egészen december 24-ig. ■

előző
következő
Visszatért a Turok!
Visszatért a Turok!Visszatért a Turok!Visszatért a Turok!Visszatért a Turok!Visszatért a Turok!Visszatért a Turok!Visszatért a Turok!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló