For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előrendelhető az Escape from Tarkov

A játék hivatalos oldalán négy csomag közül válogathatunk.

2016.01.12. 14:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még nem tudni, hogy a Battlestate Games első játéka, az Escape from Tarkov mikor fog megjelenni, de már most elő lehet rendelni. Ezt a hivatalos oldalon tehetjük meg, ahol mindjárt négy eltérő tartalmú, digitális csomag közül válogathatunk.
A legkisebb csomag a Standard Edition, amelynek előrendelésével a játék mellett garantált hozzáférést kapunk annak zárt bétájára, valamint indulásnál bónusz felszerelés is üti a markunkat (ezt nem pontosították). A második csomag a Left Behind Edition, amelyben már a játék korai változatához is hozzáférést kapunk, valamint részt vehetünk a zárt bétán is, de esélyünk van bekerülni az alfa tesztre is. Az indulásnál ezúttal még több extra felszerelés áll majd a rendelkezésünkre, valamint a ládánk is nagyobb lesz (10x30-as). A sorban a Prepare for Escape Edition következik, amely a Left Behind Edition összes tartalmát magába foglalja, de a ládánk még nagyobb lesz (10x40-es), valamint nagyobb lesz a konténerünk is, ahol biztonságba helyezhetjük a holminkat. Emellett több kredittel is kezdhetjük a játékot, ráadásul abban a kereskedőknél is eleve jobb alkupozícióból indulhatunk.
A legnagyobb csomag az Edge of Darkness Edition elnevezést kapta és csak limitált mennyiségben lehet előrendelni. Ebben az összes fent említett tartalom megtalálható (természetesen a legnagyobb ládával – 10x60-as), de már az alfa tesztre is garantált helyet biztosít. Konténerünk is egyedi lesz, a terepre magunkkal vihető hátizsákunk pedig tágasabb. Sokkal több kredittel indulunk neki a játéknak, egyedi játékon belüli azonosítót kapunk, valamint egy taktikai-harci tomahawkot. Ezeken túl a csomag részét képezi a season pass is.
Az Escape from Tarkov az egyik legígéretesebb MMOFPS/TPS-nek ígérkezik idén, az előzetes ígéretek alapján akár a Tom Clancy’s The Divisionnek is érdekes konkurenciája lehet, amennyiben a készítők nem csúsznak el valamin. ■

Escape from Tarkov
A legutóbbi Escape from Tarkov cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.