Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előrendelhető az Escape from Tarkov

A játék hivatalos oldalán négy csomag közül válogathatunk.

2016.01.12. 14:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még nem tudni, hogy a Battlestate Games első játéka, az Escape from Tarkov mikor fog megjelenni, de már most elő lehet rendelni. Ezt a hivatalos oldalon tehetjük meg, ahol mindjárt négy eltérő tartalmú, digitális csomag közül válogathatunk.
A legkisebb csomag a Standard Edition, amelynek előrendelésével a játék mellett garantált hozzáférést kapunk annak zárt bétájára, valamint indulásnál bónusz felszerelés is üti a markunkat (ezt nem pontosították). A második csomag a Left Behind Edition, amelyben már a játék korai változatához is hozzáférést kapunk, valamint részt vehetünk a zárt bétán is, de esélyünk van bekerülni az alfa tesztre is. Az indulásnál ezúttal még több extra felszerelés áll majd a rendelkezésünkre, valamint a ládánk is nagyobb lesz (10x30-as). A sorban a Prepare for Escape Edition következik, amely a Left Behind Edition összes tartalmát magába foglalja, de a ládánk még nagyobb lesz (10x40-es), valamint nagyobb lesz a konténerünk is, ahol biztonságba helyezhetjük a holminkat. Emellett több kredittel is kezdhetjük a játékot, ráadásul abban a kereskedőknél is eleve jobb alkupozícióból indulhatunk.
A legnagyobb csomag az Edge of Darkness Edition elnevezést kapta és csak limitált mennyiségben lehet előrendelni. Ebben az összes fent említett tartalom megtalálható (természetesen a legnagyobb ládával – 10x60-as), de már az alfa tesztre is garantált helyet biztosít. Konténerünk is egyedi lesz, a terepre magunkkal vihető hátizsákunk pedig tágasabb. Sokkal több kredittel indulunk neki a játéknak, egyedi játékon belüli azonosítót kapunk, valamint egy taktikai-harci tomahawkot. Ezeken túl a csomag részét képezi a season pass is.
Az Escape from Tarkov az egyik legígéretesebb MMOFPS/TPS-nek ígérkezik idén, az előzetes ígéretek alapján akár a Tom Clancy’s The Divisionnek is érdekes konkurenciája lehet, amennyiben a készítők nem csúsznak el valamin. ■

Escape from Tarkov
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Escape from Tarkov

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló