Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Days of War a Kickstarteren

Újabb próbálkozás a második világháborús téma vissza hozatalára.

2016.03.06. 13:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battalion 1944 néhány nap alatt aratott Kickstarter-sikere bizonyíthatja a legjobban, hogy a játékosoknak igenis lenne igénye újabb világháborús FPS-re. Mint köztudott, néhány évvel ezelőtt valóságos dömping volt a második világégést feldolgozó videojátékokból, azokon belül is elsősorban FPS-ekből és stratégiákból. Aztán változott a divat és bejött a modern hadviselés, a zombik és a kötelező túlélősdi, amelyek mostanra legalább annyira elárasztották a piacot, mint világháborús elődeik.
Talán most jött el az idő, hogy újra elővegyük a témát és igazi modern köntösbe bújtatva újra átéljük – szerencsére csak a monitorokon. Ez a gondolat hajthatja a Driven Arts csapatát is, akik új játéka, a Days of War is a világháborút dolgozná fel, ha elkészül. Ehhez viszont előbb a játékosok segítségére van szükségük, ezért elindították a Kickstarter kampányukat, ahol 100 000 dollárt szeretnének összegyűjteni. Ebből jelenleg (23 nappal a határidő vége előtt) 31 000-nél jár a mutató, vagyis bőven meg van az esély a sikerre. A fejlesztők igazi hagyományos világháborús FPS-t szeretnének készíteni, olyat, amilyenek a 2000-es évek elején voltak. Egy kompetitív többjátékos alkotásban gondolkoznak, ahol nincs falakon rohangálás, nincsenek kill-streakek, sem pedig iPAD-ről indítható drón-támadások. A játékban különböző karaktertípusok lesznek (rifleman, assault, support, machine gunner, sniper és rocket), amelyek mind más és más erősségekkel és hátrányokkal rendelkeznek, így a siker kulcsa a csapatmunka lesz. Annak is jelentősége lesz, hogy épp milyen pályán, milyen környezetben kell harcolnunk, hisz egy belga erdőben egészen más viszonyok várnak ránk, mint egy francia kisváros utcáin.
A fejlesztők még idén szeretnének elkészülni a Days of Warral, az év végi premier alfa- és béta tesztek, valamint egy korai változat is megelőzné. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészülhet a játék. ■


Days of War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Days of War

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2016.03.06. 14:19
Boooooring!
stero
stero 2016.03.06. 15:13
És ez most mivel lesz több pl egy COD2-nél? Semmivel? Aha, oké.
ajánlott olvasnivaló