Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo hírek

Új játékokat jelentettek be Wii U-ra és 3DS-re egyaránt.

2016.03.09. 20:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo idén sem pihen, a már korábban leleplezett új játékaik mellett több már megjelent játék is új frissítést kap, valamint további alkotásokat is bejelentettek Wii U-ra és 3DS-re egyaránt. Kezdjük a sort a Wii U-val!

  • Star Fox Zero bejelentés: Fox McCloud visszatér egy akciódús kalandjáték keretében. A játékosok a számos útvonalon keresztül különböző helyszíneket fedezhetnek fel, így minden alkalommal más-más élménnyel gazdagodhatnak és új kihívásokkal kerülhetnek szembe. A többjátékos módban megoszthatják a feladatokat, így míg az egyikük az Arwinget irányítja, a másik az ellenfeleket igyekszik kiiktatni a fegyverzetet kezelve. A Star Fox Zero április 22-én fog megjelenni.
  • Star Fox Guard: A játékosoknak 12 kamerán keresztül kell figyelniük és megvédeniük Grippy Toad, Slippy Toad nagybátyjának bányáját. A játék körülbelül 100 küldetést tartalmaz, megjelenésére szintén április 22-én kerül sor.
  • Paper Mario: Color Splash: Új kalandjuk során Mario és barátai a Prism-szigetre látogatnak, aminek elszívták minden színét. Szerencsére Paper Mario Festő Kalapácsa beszínez mindent, amihez hozzáér, így új fegyverével igyekszik visszahozni a sziget színeit. A játék 2016-ban fog megjelenni.
  • Frissült a Super Mario Maker: A 100 új Mario Challenge mellett az új Super Extreme nehézségi fokozat is debütált a játékban a tegnapi frissítéssel.
  • Tokyo Mirage Sessons #FE: A szerepjáték az Atlus stúdiójában készül, története szerint a modern Tokiót másik dimenzióból származó hatalom támadta meg. Körökre osztott harcrendszer és fegyverkészítés is várja a játékosokat, de a zenének is fontos szerepe lesz a játékban. A premierre jelen állás szerint június 24-én számíthatunk.
  • Lost Reavers: Az ingyenes akciójátékban a játékosoknak csapatokat alkotva, kooperatív módban kell megküzdenie a zombik seregeivel, miközben fejtörőket oldanak meg és kincsek után kutatnak. A játék nyílt bétája április 14-én rajtol, majd nem sokkal később, április 18-án megérkezik a teljes játék is.

A Wii U mellett tehát 3DS-re is több játék bejelentésére került sor:

  • Kirby: Planet Robobot: A megszállók gépesítették Álom Földet. Hogy visszaállítsa otthona eredeti formáját Kirbynek a támadók ellen kell fordítania saját technológiájukat. A játékban négyfős kooperatív mód is kerül, amelyben a játékosoknak egymást kisegítve kell legyőzniük ellenfeleiket. A játék minden amiibo figurával kompatibilis, néhányuk ráadásul karakter specifikus képességekkel ruházza fel Kirbyt. A megjelenés június 10-én várható.
  • Rhythm Paradise Megamix: A játék több mint 100 ritmus játékot tartalmaz, melyből 30 teljesen új, 70 pedig a sorozat korábbi részeinek legjobbjaiból lett összeválogatva. Megjelenés valamikor idén.
  • Disney Art Academy: Fedezd fel a benned rejlő művészt és sajátítsd el a több mint 80 Disney és Pixar karakter megrajzolását. A Disney rajzok és Pixar animációk inspirálta tanácsok és leckék segítségével megtanulhatod a különböző rajzeszközök használatát, hogy megalkothasd Elsa és Olaf karakterét a Disney Frozen filmből, karaktereket a Disney Inside Out animációs filmből, Mickey Egeret és sok mást. A játék július 15-én várható.
  • DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past: Utazz a múltba és ments meg a jelent ebben a klasszikus DRAGON QUEST kalandban, ami teljesen felújított formában érkezik meg a Nintendo 3DS készülékekre. Újraépített világ, új 3D-s karaktermodellek és teljesen újralokalizált történet. A játék idén fog megjelenni.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló