Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Havonta jöhetnek a Hitman epizódjai

Az IO Interactive összesen hét részt tervez nyár végéig bezárólag.

2016.03.15. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt megjelent az új Hitman, amely bár alapvető témájában és játékmenetében nem szakított a sorozat hagyományaival, megvalósításában azonban eléggé. Az új játék ugyanis a kalandjátékokéhoz hasonló epizodikus formában készül el, múlt pénteken csak az első fejezetet kaptuk meg. A játékban egy rövid oktatórész után egy picit komolyabb kiképző küldetést teljesíthetünk, majd jöhet is az első éles akció Párizsban. Habár a premierkor még akadnak kisebb-nagyobb hibák a kódok között, az összhatás egyelőre reménykeltő.
Az IO Interactive a napokban arról is beszélt, hogyan tervezik a közeljövőt. Összesen hét epizódban gondolkoznak, amelyeket nyár végéig szeretnének elkészíteni. Az egyes epizódok havonta fognak megjelenni, az utolsó jelen állás szerint szeptemberben várható. Az első rész tehát Párizsban játszódik, innen áprilisban Olaszországba röppenhetünk át, hogy ott is eltegyünk valakit láb alól, majd irány Marokkó, az Egyesült Államok, Japán és Thaiföld.
Ha minden epizód elkészült és elérhetővé vált, a következő lépés a dobozos kiadás lesz, ám sajnos most már biztos, hogy ősz helyett csak jövő januárban fog megjelenni. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.