Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Havonta jöhetnek a Hitman epizódjai

Az IO Interactive összesen hét részt tervez nyár végéig bezárólag.

2016.03.15. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt megjelent az új Hitman, amely bár alapvető témájában és játékmenetében nem szakított a sorozat hagyományaival, megvalósításában azonban eléggé. Az új játék ugyanis a kalandjátékokéhoz hasonló epizodikus formában készül el, múlt pénteken csak az első fejezetet kaptuk meg. A játékban egy rövid oktatórész után egy picit komolyabb kiképző küldetést teljesíthetünk, majd jöhet is az első éles akció Párizsban. Habár a premierkor még akadnak kisebb-nagyobb hibák a kódok között, az összhatás egyelőre reménykeltő.
Az IO Interactive a napokban arról is beszélt, hogyan tervezik a közeljövőt. Összesen hét epizódban gondolkoznak, amelyeket nyár végéig szeretnének elkészíteni. Az egyes epizódok havonta fognak megjelenni, az utolsó jelen állás szerint szeptemberben várható. Az első rész tehát Párizsban játszódik, innen áprilisban Olaszországba röppenhetünk át, hogy ott is eltegyünk valakit láb alól, majd irány Marokkó, az Egyesült Államok, Japán és Thaiföld.
Ha minden epizód elkészült és elérhetővé vált, a következő lépés a dobozos kiadás lesz, ám sajnos most már biztos, hogy ősz helyett csak jövő januárban fog megjelenni. ■

Hitman (2016)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman (2016)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló