Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Two World III

A sorozat második része is alapos ráncfelvarráson esik át, ugyanis idén két DLC is érkezik hozzá.

2016.03.27. 10:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Reality Pump csapata 2007-ben készült el a Two Worlds című fantasy szerepjátékkal, amely legjobb esetben is legfeljebb közepes alkotásnak volt nevezhető. Ez viszont nem vette el a stúdió kedvét a folytatás elkészítésével, a 2010-es Two Worlds II pedig valamivel valóban jobban sikerült elődjénél.
A TopWare Interactive kiadó a napokban bejelentette, hogy a csapat trilógiává kívánja bővíteni a szériát, készül tehát a Two Worlds III. A játék fejlesztése még csak a legelső fázisnál, a tervezésnél jár, így még évekig ne is számítsunk rá, részletesebb bemutatóra is inkább csak a későbbiekben.
Hogy addig se maradjunk újdonságok nélkül, a csapat idén új tartalmakkal bővíti a második részt. A tervek között nyolc többjátékos pálya, valamint az egyszemélyes sztorihoz két DLC szerepel. Utóbbiak közül az első a Call of the Tenebrae címet kapta és valamikor a második negyedévben fog megjelenni. Ebben hősünk visszatér Antaloorba, ahol szemtanúja lesz DarPha meggyilkolásának. A merényletet patkányszerű lények követték el, akik egy titokzatos társaság, a kiválasztottak tagjai. A második DLC-ről egyelőre csak annyit tudni, hogy a Shattered Embrace címet kapta. Az új tartalmak mellett alaposan gatyába rázzák az alapjáték alatt dolgozó grafikus motort is, amely így sokkal részletesebb környezetet és karaktereket fog prezentálni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló