Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

A 12 legnagyobb csap össze a Wargaming League döntőjében

A World of Tanks legnagyobb csapatai lesznek ott Varsóban.

2016.03.31. 21:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A World of Tanks az eSport jelenség egyik legerősebb résztvevője, amelyet milliók játszanak napról napra. A rengeteg játékosból kisebb-nagyobb csapatok is szerveződtek az évek során, akik már-már művészi szintre emelték tudásukat, ezt pedig nem félnek megmutatni a széles közönségnek sem.
A Wargaming április 8-án és 9-én Varsóban szervezi meg a Wargaming League nagy döntőjét, ahová a 12 legjobb csapat jutott be a világ minden szegletéből. A tengerentúlról az eClipse és a SIMP látogat el a versenyre, míg Európát a Wombats of Tanks és a Tornado.RoX fogja képviselni. A Független Államok Közösségéből a Natus Vincere és a Not So Serious Team érkezik, míg Ázsiából az EL Gaming és a Gold Bass. A maradék négy helyen a kínai Yato, a Kazna Kru, a HellRaisers és a brazil Red Canids foglalja el.
Nem lenne igazi egy World of Tanks döntő, ha a kilátogató szurkolók nem nézhetnének meg igazi tankokat is, így a verseny helyszínére szállítanak egy T-34-85 és egy M4A1 Sherman harckocsit.
A Wargaming League döntőjét az élő közvetítésnek hála otthonról is figyelemmel lehet majd követni. Erről és a versenyről bővebben annak hivatalos oldalán olvashattok. ■

World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló