Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Április végén jön a Hitman második fejezete

Párizs után egy fiktív olasz kisvárosba, Sapienzába vezet utunk.

2016.04.01. 21:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március 11-én indult útjára a 47-es ügynök, hogy egy merőben új formában végezzen soron következő áldozataival. No nem a kivégzések módszere változott meg, hanem a Hitman üzleti modellje, hisz a sorozat történetében először nyílt világot kapunk, amelyben fejezetekre bontva teljesíthetjük a különböző megbízásokat és fedezhetjük fel az újabb és újabb helyszíneket. A prológusban csak Párizsban akciózhattunk, miután teljesítettünk néhány oktató- és tréningküldetést. Az IO Interactive a napokban felfedte, hogy kalandunk egész pontosan mikor fog folytatódni. A tar ügynök következő megbízatása egy fiktív olasz kisvárosba, Sapienzába szólítja, ahová április 26-án érkezik meg.
Hogy addig se maradjanak újdonságok nélkül a rajongók, a minap megérkezett a korábban beharangozott Vampire Magician Challenge Pack – egyelőre csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a PC-s kiadásra sem kell sokat várni. Ebben összesen tíz új kihívást kell teljesítenünk, amelyekhez minden esetben szükségünk lesz a vámpírmágus kosztümre. Emellett néhány ismert hibát is javítottak, valamint dolgoznak a töltési idők csökkentésén is. A frissítés részletes leírását a játék hivatalos oldalán olvashatjátok. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.